Nyheter

Global Outdoor Sports Lighting Industry Report 2022-2028

For å analysere den globale utendørs sportsbelysningens samlede størrelse, størrelsen på større regioner, størrelsen og andelen til store selskaper, størrelsen på store produktkategorier, størrelsen på store nedstrømsapplikasjoner, etc. de siste fem årene (2017-2021) års historie.Størrelsesanalysen inkluderer salgsvolum, pris, inntekt og markedsandel.For prognosen for utendørs sportsbelysning i de kommende årene, forutsier denne artikkelen vekstutsiktene frem til 2028, hovedsakelig inkludert prognosen for globale og store regioners salg og inntekter, prognosen for kategorisert salg og inntekt, og prognosen for salg og inntekter av store anvendelser avUtendørs sportsbelysning.

I følge GIR (Global Info Research) forskning er det globaleUtendørs sportsbelysning omsetning i form av omsetning vil være ca. USD millioner i 2021 og forventes å nå USD millioner i 2028, og vokse med en CAGR på % mellom 2022 og 2028. I mellomtiden vil det globale salget av utendørs sportsbelysning i 2020 være ca. USD millioner og er forventes å nå $ millioner i 2028, med en CAGR på % fra 2022 til 2028, mens Kinas markedsstørrelse vil være omtrent $ millioner i 2021, og utgjør omtrent % av det globale markedet, med de nordamerikanske og europeiske markedene som står for % og % av verdensmarkedet i samme periode, henholdsvis.I de neste årene er Kinas CAGR %, i samme periode er USA og Europa CAGR % og %, henholdsvis Asia-Pacific-regionen vil spille en viktigere rolle, i tillegg til Kina, USA og Europa, Japan , Sør-Korea, India og Sørøst-Asia, er fortsatt et viktig marked kan ikke ignoreres.

Majorutendørs sportsbelysning produsenter i det globale markedet inkluderer GE Lighting, Philips Lighting, LEDVANCE, NVC og OPPLE osv. Når det gjelder inntekter, sto de fire beste globale produsentene for omtrent % av markedsandelen i 2021.

Når det gjelder produkttype,bærbar sportsbelysning har en betydelig posisjon med en markedsandel på % av omsetning i 2021 og forventes å nå % innen 2028. I mellomtiden, når det gjelder bruk, har stadioner en andel på rundt % i 2028, med en CAGR på rundt % i de kommende årene .

https://www.mtoutdoorlight.com/camping-light/


Innleggstid: Jan-26-2024