Nyheter

Må vi gjøre fall- eller slagtesten før vi forlater fabrikken?

Dykkerhodelykter et slags lysutstyr spesielt designet for dykkeaktiviteter.Den er vanntett, slitesterk, høy lysstyrke som kan gi dykkere rikelig med lys, noe som sikrer at de kan se miljøet klart.Men er det nødvendig å utføre en fall- eller slagtest før du forlater fabrikken?

Først må vi forstå arbeidsprinsippet og strukturen tiloppladbar dykkerhodelykt.Hodelykten er vanligvis sammensatt av en lampeholder, en batteriboks, et kretskort, en bryter og andre komponenter.I dykkeaktiviteter må dykkere feste hodelykten til hodet eller dykkemasken for undervannsbelysning.På grunn av dykkeaktiviteters spesielle egenskaper, må dykkerlykter være vanntette, seismiske, holdbare og andre egenskaper for å møte utfordringene i undervannsmiljøet.

Fall- eller støttesting er en vanlig metode for produktkvalitetstesting, som kan simulere fall- eller støtsituasjonen som produktet kan møte under bruk.Gjennom denne testen kan den strukturelle styrken, holdbarheten og påliteligheten til produktet vurderes for å sikre at produktet ikke lider skade eller svikt under normale bruksforhold.

Fall- eller slagtesting er spesielt viktig.Fordi dykkere kan møte en rekke komplekse undervannsmiljøer, som steiner, grotter osv. Hvis dykkerhodelykten ikke tåler ytre krefter ved fall eller støt, kan det føre til skade på lampeskjermen, batteriboksen og andre komponenter, til og med påvirke sikkerheten til dykkere.

I tillegg må dykkerhodelykter også være vanntette.Ved dykkeraktiviteter må dykkere være i undervannsmiljøet i lang tid, og vannets permeabilitet og trykk vil ha en viss innvirkning påoppladbar hodelykt vanntett.Hvis den nedsenkbare hodelykten ikke opprettholder sin vanntette ytelse ved fall eller støt, kan det føre til at vann siver inn i komponenter som kretskortet, noe som vil påvirke den normale driften av lampen.

Derfor er det svært nødvendig å gjennomføre en fall- eller støttest på dykkerhodelykten før du forlater fabrikken.Denne testen sikrer at dykkerhodelykten har tilstrekkelig strukturell styrke og holdbarhet til å motstå fall eller støt som kan oppstå under dykkeaktiviteter.Samtidig kan testen også evaluere den vanntette ytelsen til dykkerhodelykten for å sikre at den kan fungere skikkelig i undervannsmiljøet.

Når du utfører en fall- eller støttest er det flere punkter du bør være oppmerksom på.For det første bør testen simulere reelle bruksforhold, som fall i forskjellige høyder, støt i forskjellige vinkler osv. For det andre bør testen utføres flere ganger for å sikre lampens stabilitet og pålitelighet.

svfdv


Innleggstid: Apr-03-2024